ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ MAKARES APARTMENTS

Η Δονούσα  είναι ένα μικρό νησάκι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο,  που συνδυάζει  την ομορφιά του φυσικού τοπίου και την ηρεμία  που χαρίζει  η θάλασσα  του Αιγαίου.

 

Σε αυτόν τον τόπο, δημιουργήσαμε το Makares Apartments  με βασικό μέλημά μας την όσο γίνεται μικρότερη παρέμβαση στο φυσικό περιβάλλον.

Το ολοκαίνουργιο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών - διαμερισμάτων  έχει κτιστεί με παραδοσιακό νησιώτικο χρώμα, ώστε να βρίσκεται σε αρμονία με τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα  του νησιού.

Δωμάτια με ξύλινες οροφές, παραδοσιακές πόρτες και παράθυρα  που δένουν αρμονικά  με τα  μοντέρνα  στοιχεία  της διακόσμησης αλλά και την άνεση που χαρίζει η σύγχρονη επίπλωση.

 

Το Makares Apartments  βρίσκεται 50 μέτρα από την θάλασσα και χάρις στην προνομιακή του θέση, προσφέρει  μια καταπληκτική θέα προς τα νησιά Νάξο, Αμοργό, Κουφονήσια και Μάκαρες, χαρίζοντας συγχρόνως, μοναδικές στιγμές χαλάρωσης μπροστά από ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.

 

Απολαύστε ονειρεμένες διακοπές σε ήσυχες, πεντακάθαρες  παραλίες και συγχρόνως υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες αυθεντικής φιλοξενίας,  στο συγκρότημα Makares Apartments.

 

Λιμάνι  Δονούσας

Σταυρός ή Κάμπος - Περιοχή "Πέρα Πάντα"

+30 22850 79079  +30 698 0756454

Stavros or Kambos - "Pera Panta" at Donoussa Port

MAKARES APARTMENTS © 2014 - ALL RIGHTS RESERVED

ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΗΤΕ :1174Κ91000968901

Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Ψηφιακή Σύγκλιση ΕΣΠΑ 2007-2013Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "OΠΑΑΧ" του Υπουργειου Αγροτικης Αναπτυξης.Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

P1010054.JPG